Volg me op facebook Of volg me op Twitter
Sylvia Hubers
Bundels
Contact
Gebloemleesd
Links
Nieuws
Manlief schaakt
Speellijst
Vertaald
Winkelen
Links
log in
God gaf ons apparaten

 

 

Er is heus wel eens vreugde in mij zo groot dat ik tien keer in de lucht zou willen schieten en er zijn mensen die ik tien keer in hun been zou willen schieten - waarna ik chirurg zou willen worden om de kogels te verwijderen, dus je zou kunnen zeggen dat ik - vreugde of niet - van goede wil ben als ik het verkeerde heb gedaan.

Over God gaf ons apparaten:

Er is geen dichteres in Nederland die zo Hollands schrijft als Sylvia Hubers. 'God gaf ons apparaten' is net als 'Vandaar dit huwelijksleven' prikkelend en vermakelijk. Wil je eens kennismaken met Poëzie en vreemde prozastukjes? Dan zijn deze twee bundels een goede start. Ik luister graag naar Sylvia Hubers. Na een optreden van haar weet ik altijd weer dat met taal alles mogelijk is  - Sargasso.nl

Sylvia Hubers is zo charmant om kille emoties warm te beschrijven. Wat ze daarmee bereikt is dat we als lezer met andere ogen koekeloeren naar zaken die we ten onrechte meenden te kennen. Haar pen maakt het kleine groot. Precies zoals dat hoort - Harry Vaandrager in Meander.


(Video)

In de pers:
Sargasso.nl
Te koop bij:
Hinderickx & Winderickx
Gillissen & Co